Uw betrouwbare expediteur in Rotterdam voor startende importeurs

Heeft u recentelijk uw eigen webwinkel opgericht en wilt u beginnen met het importeren van producten uit het buitenland naar Nederland? De kans groot dat u wilt beginnen met het importeren van kleine hoeveelheden. En in dat geval is een volledige container te groot en te duur om mee te starten. Wat nu? Bij Ademar zijn we onder andere gespecialiseerd in het verschepen van kleinere hoeveelheden goederen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van groupage transport, wat inhoudt dat u slechts voor een gedeelte van een container betaalt, in plaats van de volledige container. Door middel van groupage transport worden kleinere ladingen samengevoegd om een container te vullen. Hierdoor split u de kosten van de container met andere importeurs, wat voor beginners met kleine ladingen een ideale oplossing biedt.

Bent u een beginnende ondernemer en wilt u kleinere ladingen producten importeren vanuit het buitenland? Dan bent u bij Ademar aan het juiste adres. Wij verzorgen alle transportprocessen, van douaneformaliteiten en documentatie tot het opslaan van uw goederen bij aankomst in Nederland.

 

Douane-zaken en formulieren

Bij Ademar begeleiden we u van A tot Z door het importproces heen door de formaliteiten en andere handelingen van u over te nemen. Niet alleen zorgen we ervoor dat uw producten veilig en onbeschadigd aankomen bij de plaats van bestemming, we regelen ook belangrijke zaken zoals douaneformaliteiten. Denk hierbij aan de documenten die nodig zijn om uw goederen in te klaren en de Europese markt te betreden.

 

Opslag en overslag

Het kan zijn dat u uw goederen niet direct nodig heeft. In dat geval regelt Ademar een (tijdelijke) opslagplaats voor uw producten. Zo heeft u alle tijd om u voor te bereiden op bijvoorbeeld de eventuele verkoop van uw producten.

 

De beste prijs

Door onze ruime ervaring en breed netwerk kunnen wij voor iedere lading de beste prijs voor u regelen. Voor een beginnende importeur is de kans groot dat uw lading niet groot genoeg is om een volledige container te bezetten. In dat geval kunnen verschillende ladingen gecombineerd worden in 1 container. Dit wordt ook wel groupage genoemd, en kan een hoop geld schelen wat betreft vervoerskosten. Wij adviseren u daarnaast ook over eventuele verzekeringen voor uw lading, zodat uw goederen altijd goed beschermd zijn, mocht er iets mis gaan tijdens de reis.

 

Uw expediteur in Rotterdam voor import uit China

Onze ervaren expediteurs zijn gespecialiseerd in goederen importeren uit China. Zo kunt u kiezen uit verschillende havens in China, afhangend van het type product dat u vervoert of de tijd die nodig is om uw producten naar Nederland te verschepen. Ons brede netwerk zorgt ervoor dat we voor u de beste oplossing voor de beste prijs kunnen aanbieden, geheel gebaseerd op wat u nodig heeft.

 

Ervaar zelf onze expeditie diensten

U mag bij Ademar altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om ons te vergelijken met uw huidige expediteur. Naast prijs bieden wij een uitstekende service en zoeken graag voor u de beste oplossing. Probeer het zelf en vraag een offerte aan.

Ademar is de expediteur voor de volgende havens;

  • Haven van Antwerpen
  • Haven van Rotterdam
  • Haven van Vlissingen
  • Haven van Amsterdam

Informatie / offerte?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Een vrijblijvende offerte?
Stuur ons een mail of bel ons en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.