Uw betrouwbare expediteur in Rotterdam

Ademar is uw betrouwbare expediteur in de havens van Rotterdam als het om expeditie werkzaamheden gaat. Sinds 1981 regelen wij alles rondom het laden en lossen van containers, goederen en ladingen.

Douane-zaken en formulieren

Niet alleen zorgen wij dat uw goederen veilig van punt A naar B komen, ook verzorgen wij alle formaliteiten die bij het verschepen van goederen komen kijken. Denk hierbij aan de documenten die nodig zijn om uw goederen in te klaren en zo in het vrije verkeer te brengen binnen de EU of het verzorgen van vrachtbrieven.

Opslag en overslag

Moeten uw goederen (tijdelijk) opgeslagen worden of overgeslagen worden? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Voor ieder type lading hebben wij de juiste (gespecialiseerde) opslagcapaciteit.

Expediteur Ademar uit Rotterdam onderhandelt voor u de beste prijs

Door onze jarenlange ervaring en uitstekend netwerk kunnen wij voor iedere lading een uitstekende prijs voor u onderhandelen. Zeker wanneer we kleinere ladingen combineren scheelt u dit aanzienlijk in vervoerskosten. Wij adviseren u daarbij ook graag over eventuele verzekeringen voor uw lading, zodat mocht er wat gebeuren, uw lading verzekerd is.

Ook uw expediteur voor de havens van Antwerpen, Vlissingen en Amsterdam

Ademar is al vele jaren actief als expediteur in de havens van Amsterdam, Vlissingen en met name Antwerpen. In de haven van Antwerpen zijn wij kind aan huis en weten wij welke papieren er nodig zijn en hoe we uw goederen het snelst op plaats van bestemming krijgen.

Ervaar het zelf onze expeditie diensten

U mag bij Ademar altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om ons te vergelijken met uw huidige expediteur. Naast prijs bieden wij een uitstekende service en zoeken graag voor u de beste oplossing. Probeer het zelf en vraag een offerte aan.

Ademar is de expediteur voor de volgende havens;

  • Haven van Antwerpen
  • Haven van Rotterdam
  • Haven van Vlissingen
  • Haven van Amsterdam

Information / Quotation?

Would you like more information about our services? A free quote?
Send us an email or call us and we will respond to you as soon as possible.