Specialist in houttransport over water en weg

Wij durven te stellen dat Ademar inmiddels een echte specialist is in houttransport, zowel over weg als water. Hout is een bijzonder, maar ook een kwetsbaar product. Wij hebben door de jaren heen enorm veel expertise opgebouwd in deze speciale branche.

Douane en formaliteiten bij het importeren van hout

Bij het importeren komen veel zaken kijken, zoals de juiste douaneaangifte, inklaren van goederen en overige formaliteiten. Met onze houtexpertise kunnen wij deze aangifte en formaliteiten perfect voor u verzorgen.

Houtopslag en controle

Moet uw hout tijdelijk of voor lange termijn worden opgeslagen? Wij kunnen de opslag voor u verzorgen waarbij we zorgen voor de optimale condities voor het hout. Ook voorraadcontrole en andere controlewerkzaamheden behoren tot onze werkzaamheden en de mogelijkheden.

FLEGT certificering

FLEGT staat voor Forest Law Enforcement, Governance and Trade (Handhaving Boswetgeving, Toezicht en Handel). D.m.v. FLEGT wil FSC het aandeel illegaal gekapt hout terugbrengen. D.m.v. FLEGT Certificering kunt u aantonen dat uw goederen duurzaam geproduceerd zijn. Ademar kan deze certificering voor u verzorgen.

Transport van hout

Voor de distributie van hout maken wij gebruik van vervoer over water, weg en rails. Dit transport kunnen wij voor u faciliteren binnen ons netwerk van distributeurs.

Ademar is de expediteur voor de volgende havens;

  • Haven van Antwerpen
  • Haven van Rotterdam
  • Haven van Vlissingen
  • Haven van Amsterdam

Informatie / offerte?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Een vrijblijvende offerte?
Stuur ons een mail of bel ons en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.