Zeecontainer transport Vlissingen

Als Expediteur voor Vlissingen verzorgen wij vanuit ons kantoor in Rotterdam en Vlissingen het transport van zeecontainers van en naar bijna iedere locatie ter wereld. De kracht van Ademar is dat wij ladingen op uiterst slimme manieren combineren waarmee u tijd en geld bespaart. Wij werken niet alleen voor grote bedrijven met grote ladingen zeecontainers, ook kleine zelfstandigen, webshops en particulieren die hun zeecontainer vanuit Vlissingen willen laten verschepen of naar Vlissingen willen laten komen zijn welkom bij Ademar. Wij zorgen er met dezelfde inzet voor dat uw zeecontainer op iedere gewenste bestemming aankomt.

Zeecontainers, gedeelde container en pallets

Heeft u een kleinere lading? Dan combineren wij uw goederen met bijv. een andere partij in een gedeelde container, gebruiken we een pallet of een gedeelte hiervan. Het combineren van partijen op pallets en in zeecontainers is tevens geschikt voor webshops die bijvoorbeeld zelf willen gaan starten met importeren vanuit bijv. China, Indonesië en India. U bespaart kosten op uw vervoer en naarmate uw bedrijf of webshop groeit, groeien wij gewoon met u mee.

Lijndiensten zeecontainers van- en naar Vlissingen

Wekelijks verzorgen wij ook een lijndienst van de haven van Vlissingen naar de Ivoorkust en Senegal waarbij wij diverse havens aandoen.
Met deze lijndienst vervoeren wij reefer (gekoelde) containers en containers voor droge goederen.

De volgende havens zijn onderdeel van deze lijndienst

Dunkirk – Tilbury – Antwerpen – VLISSINGEN – Dunkirk – Le Havre – Montoir – Tangier Med – Algeciras – Dakar – Abidjan – Dakar – Algeciras – Dunkirk.

Meer weten over deze lijndienst zoals vaartijden en kosten? Vul het formulier aan de rechterzijkant van deze pagina in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Uw expediteur in Vlissingen

Als expediteur regelen wij niet alleen de verscheping van zeecontainers en pallets, maar ook diensten zoals douaneafhandeling, opslag en ladingcontrole verzorgen wij graag voor u.
Wilt u dat wij uw lading ophalen en naar de haven in Vlissingen transporteren? Geen probleem! Of moeten wij ervoor zorgen dat uw lading op een adres in het buitenland wordt opgehaald en vanuit de haven van Vlissingen bij u of uw klant wordt afgeleverd? Graag!
Indien uw lading zich in het buitenland bevindt handelen wij het transport af met een lokale agent of uw eigen agent.

Inklaren zeecontainers en lading

Het inklaren van zeecontainers en lading is een vak apart. Wij kunnen voor u de volgende diensten verzorgen:

  • Controle beschadiging: Zijn uw goederen onbeschadigd? Bij beschadigingen zullen wij voor u een rapport opmaken die u nodig heeft om de schade vergoed te krijgen bij uw verzekeraar.
  • Controle hoeveelheden: Zit de afgesproken hoeveelheid in de zeecontainer? Wij houden een volledige voorraadadministratie bij zodat u exact weet welke hoeveelheid er in de container is gegaan en hoeveel er uitkomt.
  • Douane formaliteiten regelen: Wij stellen voor u de juiste invoerdocumenten op, dragen de invoerrechten af en melden uw goederen aan voor het handelsverkeer.
  • Uitladen zeecontainer: Wij lossen uw Zeecontainer, desgewenst handmatig, en zorgen ervoor dat uw goederen naar de opslagbestemming gaan.

Prijzen zeecontainer transport Vlissingen

De prijzen voor het vervoeren van zeecontainers zijn van veel factoren afhankelijk, zoals de vraag naar zeecontainer vervoer op dat moment, de mogelijkheid om ladingen te combineren, maar ook de locatie, brandstofprijzen etc…

Bij Ademar leveren we maatwerk en zullen dus aan de hand van uw exacte vraag gaan kijken waar wij voor u de meest gunstige condities, zoals prijs, snelheid etc.. kunnen bedingen.

In onderstaand blok heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of om meer informatie op te vragen.

Offerte / Informatie zeecontainer transport Vlissingen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeecontainer transport of weten wat de kosten zijn voor het verschepen van een container van of naar de haven van Vlissingen?

Klik op onderstaande knop en wij staan u zo snel mogelijk te woord. Het verplicht u tot niets!