Zeecontainer transport van en naar Antwerpen

Ademar is een bekende expediteur in de haven van Antwerpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de haven van Antwerpen hebben wij ons eigen netwerk opgebouwd en weten we onze weg prima te vinden in deze haven. Dit komt uiteraard ten goede van onze klanten die profiteren van de beste condities voor het verschepen en ontvangen van hun goederen per zeecontainer.

Daarnaast onderhouden wij een groot wereldwijd netwerk van agentschappen waardoor wij uw lading feilloos naar (bijna) iedere locatie ter wereld kunnen verschepen of ervoor kunnen zorgen dat uw lading vanaf deze locatie naar Antwerpen wordt verscheept. Denk hierbij aan Australiƫ, Amerika, Canada, China, Marokko, Aruba, Bonaire en CuraƧao.

Veelal maken wij gebruik van zeecontainers, waarbij u gebruik kunt maken van een zeecontainer voor uw eigen lading of gebruik kunt maken van een gedeelde zeecontainer om zo te besparen op de kosten van het vervoer per schip.

Ophalen van uw lading voor verscheping

Door gebruik te maken van lokale agenten kunnen wij niet alleen het zeecontainer vervoer van of naar Antwerpen voor u regelen, ook het ophalen van de goederen of voertuigen, zoals een auto of motor , bij een fabriek of adres behoort standaard tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw lading per trein, schip of vrachtwagen op tijd in de haven van vertrek wordt afgeleverd.

Controle en Douane formaliteiten

Als expediteur weten we exact welke zaken er nog meer komen kijken bij het vervoeren en inklaren van zeecontainers.
De controle van uw lading bij zowel het inladen als uitladen van uw zeecontainer of vracht kunt u gerust aan ons overlaten.

Onze havenwerkzaamheden bestaan uit;

  • Controle van eventuele schades tijdens het vervoer van uw goederen. Dit is nodig om schades vergoed te krijgen van uw verzekeraar.
  • Administratie waarbij we o.a. kijken naar hoeveel goederen er in de container zijn gegaan en hoeveel er bij u worden afgeleverd.
  • Douane formaliteiten zoals het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het afdragen van invoerrechten en aanmelden van uw goederen.
  • Handmatig lossen van uw zeecontainer.

Prijzen zeecontainer transport Antwerpen

De prijzen voor het vervoeren van zeecontainers zijn van veel factoren afhankelijk, zoals de vraag naar zeecontainer vervoer op dat moment, de mogelijkheid om ladingen te combineren, maar ook de locatie, brandstofprijzen etc…

Bij Ademar leveren we maatwerk en zullen dus aan de hand van uw exacte vraag gaan kijken waar wij voor u de meest gunstige condities, zoals prijs, snelheid etc.. kunnen bedingen.

In onderstaand blok heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of om meer informatie op te vragen.

Offerte / Informatie voor zeecontainer vervoer Antwerpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeecontainer transport of weten wat de kosten zijn voor het verschepen van een container van of naar de haven van Antwerpen?

Klik op onderstaande knop en wij staan u zo snel mogelijk te woord. Het verplicht u tot niets!