Importeren vanuit de haven van Madras (India) naar Nederland

Gelegen aan de oostkust van India, vervult de haven van Madras (nu bekend als Chennai) een essentiële rol in de wereldwijde handelsnetwerken dankzij haar strategische ligging. Deze haven, prominent aanwezig in de Tamil Nadu-regio, is bekend vanwege haar uitgebreide faciliteiten en diensten die bijdragen aan een effectieve doorstroming van goederen over de hele wereld.

Dankzij recente ontwikkelingen is de haven van Madras uitgegroeid tot een vooruitstrevende en technologisch geavanceerde haven met talrijke aanlegplaatsen, waaronder gespecialiseerde diepwaterfaciliteiten. Met een indrukwekkend vermogen om jaarlijks meer dan tientallen miljoenen TEU’s te verwerken, neemt deze haven een leidende positie in de afhandeling van containerladingen, stukgoed en vloeibare lading.

Importeren uit Madras

De haven van Madras is optimaal verbonden met het uitgebreide netwerk van spoorwegen, snelwegen en luchtroutes in India, wat het een uitstekende keuze maakt voor export naar Europese landen, inclusief Nederland.

Wat kan Ademar B.V. voor u betekenen?

Sinds 1981 is Ademar gevestigd als een toonaangevende expediteur in Rotterdam, met expertise in het importeren van goederen uit Madras (India) naar Nederland. We bieden uitgebreide diensten voor het vervoer van containers, stukgoederen en bulkgoederen, zowel over zee als door de lucht. Ons team neemt ook alle douaneformaliteiten voor zijn rekening om ervoor te zorgen dat uw zendingen veilig en conform de regelgeving op hun eindbestemming arriveren.

Onze havenwerkzaamheden omvatten onder andere:

  • Inspectie van eventuele beschadigingen tijdens het transport van uw goederen.
  • Verificatie van de hoeveelheid goederen bij vertrek en aankomst.
  • Afhandeling van douaneformaliteiten, inclusief het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het afdragen van invoerrechten en het registreren van uw goederen.
  • Handmatig lossen van uw zeecontainer.

Meer informatie & prijsindicatie

Bent u geïnteresseerd in het importeren van goederen vanuit de haven van Madras naar de haven van Rotterdam, Antwerpen, Amsterdam en Vlissingen? Bij Ademar bieden we maatwerkoplossingen afgestemd op uw specifieke behoeften. De kosten voor het importeren vanuit Madras variëren en zijn afhankelijk van factoren zoals havendrukte, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de actuele brandstofprijzen.

Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een gedetailleerde prijsopgave.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Madras port India

Haven Madras India importeren naar nederland