Aan de oostkust van India bevindt zich de haven van Kolkata, een cruciaal knooppunt in internationale handelsroutes dankzij haar uitgelezen positie. De haven is gelegen in West-Bengalen in India en staat bekend om haar geavanceerde infrastructuur en dienstenaanbod, die samen de efficiënte afhandeling van goederen wereldwijd faciliteren.

Onlangs heeft de haven van Kolkata significante moderniseringen ondergaan, waardoor zij nu beschikt over hoogtechnologische faciliteiten en diepzee aanlegplaatsen. Deze ontwikkelingen hebben haar capaciteit versterkt om jaarlijks miljoenen TEU’s te verwerken, waarmee Kolkata een prominente rol speelt in de overslag van containers, bulk en vloeibare goederen.

Importeren vanuit Kolkata naar Nederland

De haven van Kolkata is strategisch verbonden met India’s omvangrijke netwerk van spoorlijnen, autowegen en vliegroutes, wat het een ideale uitvalsbasis maakt voor het importeren naar Europese markten, inclusief Nederland.

Ademar B.V.

Opgericht in 1981, heeft Ademar zich gepositioneerd als een vooraanstaand expediteur in Rotterdam, gespecialiseerd in de export van goederen vanuit Kolkata (India) naar Nederland. Wij verzorgen een volledig spectrum aan transportdiensten voor containers, bulk en stukgoederen, zowel over zee als door de lucht. Ons team beheert alle douanezaken zodat uw zendingen veilig en volgens de regels hun bestemming bereiken.

Onze diensten in de haven omvatten:

Inspectie van de goederen op beschadigingen tijdens het transport. Verificatie van de ladinghoeveelheden bij het laden en lossen. Afhandeling van alle douaneprocedures, waaronder het opmaken van de benodigde exportdocumenten, het betalen van uitvoerrechten en het registreren van de zendingen. Handmatig laden van uw zeecontainer.

Informatie en prijsindicatie

Geïnteresseerd in het importeren van goederen naar de Nederlandse havens vanuit de haven van Kolkata? Ademar biedt gepersonaliseerde oplossingen die afgestemd zijn op uw unieke behoeften. De kosten voor import vanuit naar Kolkata variëren en hangen af van meerdere factoren, waaronder de drukte in de haven, de mogelijkheid tot het combineren van ladingen, en actuele brandstofprijzen.

Contacteer onze experts vrijblijvend of vraag direct een offerte aan voor een nauwkeurige prijsopgave.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Kolkata port India

Haven Kolkata India