Voorheen beter bekend als Tsingtao en Tsingtau, staat Qingdao nu bekend als een van de grootste havens in China en ter wereld. De havenstad en marinebasis is gevestigd in de Chinese provincie Shandong aan de Gele zee en heeft een inwoneraantal van meer dan tien miljoen mensen. De stad Qingdao is naast hun befaamde Tsingtao-bier ook bekendheid aan het winnen met havenwerkzaamheden. Zo is het aantal overgeslagen goederen tussen 2010 en 2015 met 150 miljoen ton gestegen van 350 miljoen ton naar 500 miljoen.

 
Importeren uit Qingdao

De haven van Qingdao wordt gerund door Qingdao Port Authority en beschikt over zo’n 450 havens voor verschillende type goederen uitgespreid over een groot gebied. Zo bieden ze de containerlogistiek, opslag en het laden en lossen van goederen.

Ademar is sinds 1981 een toonaangevende Rotterdamse expediteur en een autoriteit op het gebied van Nederlandse import uit China. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de verscheping van bulkproducten, stukgoederen en containers. Bovendien zorgen wij voor alle douane afhandelingen en garanderen wij dat uw zending in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt.

 
Onze haven werkzaamheden bestaan onder andere uit:


    • Het screenen van uw producten op eventuele schade tijdens het transport.
    • Het controleren van de hoeveelheid aanwezige producten bij zowel het moment van vertrek als de aankomst.
    • Het verzorgen van vereisten met betrekking tot de douane, waaronder het maken van de juiste import documentatie, het betalen van importheffingen en het registreren van uw artikelen.
    • Het handmatig lossen van uw goederen.

 
Meer informatie & prijsindicatie 

Wilt u producten importeren vanuit de haven van Qingdao naar de haven van Rotterdam? Op basis van uw wensen zoekt Ademar voor u de beste optie. De prijzen voor het verschepen van containers vanuit Qingdao worden beïnvloed door een aantal variabelen, zoals haven congestie, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de brandstofkosten. Vraag een offerte aan om een prijsopgave te krijgen of spreek vrijblijvend met een van onze professionals.
Qingdao port

Qingdao port