Importeren vanuit Mundra naar Nederland

Gelegen in het hart van Gujarat, speelt de haven van Mundra een cruciale rol in de internationale handelsketen dankzij haar strategische positie aan de westkust van India. Deze haven, prominent aanwezig in de Kutch-regio, is bekend om haar uitgebreide faciliteiten en diensten die bijdragen aan een efficiënte doorvoer van goederen wereldwijd.

Ontwikkeld in de moderne tijd, heeft de haven van Mundra zich geëvolueerd tot een vooruitstrevende en geavanceerde haven met talrijke ligplaatsen, inclusief speciale diepwaterfaciliteiten. Met een indrukwekkende capaciteit voor het verwerken van jaarlijks meer dan 20 miljoen TEU’s, is het een van de leiders in de behandeling van containerlading, maar ook van stukgoed en vloeibare lading.

 

Importeren uit Mundra

De haven van Mundra profiteert van een uitstekende aansluiting op het uitgebreide netwerk van spoorlijnen, snelwegen en luchtroutes in India, wat het een uitstekende optie maakt voor export naar Europese landen, inclusief Nederland. Deze haven is uitgerust met geavanceerde technologieën en infrastructuur. Dit zorgt ervoor dat de doorvoersnelheid wordt verhoogd en de wachttijden voor zowel binnenkomende als uitgaande schepen worden verkort. Met een van de meest geavanceerde geautomatiseerde containerterminals ter wereld, kan de haven jaarlijks miljoenen TEU’s verwerken, ondersteund door de nieuwste technologieën voor laden en lossen.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Ademar is sinds 1981 actief als Rotterdamse expediteur en expert in het importeren van goederen uit India naar Nederland. Wij begeleiden de expeditie en het transport van containers, stukgoederen en bulkgoed over zee. Daarnaast nemen we alle douane formaliteiten van u over en zorgen we ervoor dat uw lading netjes aankomt op de plaats van bestemming.

Onze havenwerkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het controleren van eventuele beschadigingen tijdens het vervoer van uw goederen.
  • Controle van de hoeveelheid goederen die aanwezig zijn bij het moment van vertrek en het moment van aankomst.
  • Douaneformaliteiten zoals het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het afdragen van invoerrechten en het aanmelden van uw goederen.
  • Het handmatig lossen van uw zeecontainer.

 

Meer informatie en prijsindicatie

Heeft u interesse in het importeren van goederen vanuit de haven van Mundra naar de haven van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen of Antwerpen? Bij Ademar leveren we maatwerk en zoeken we voor u naar de meest gunstige oplossing op basis van uw benodigdheden.

De prijzen voor het vervoeren van zeecontainers vanuit Mundra zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de drukte in de havens, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de huidige brandstofprijzen.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Mundra port India

Importeren vanuit haven Mundra uit India naar Nederland