Importeren vanuit Mumbai naar Nederland

Gelegen aan de westkust van India, speelt de haven van Mumbai een sleutelrol in de internationale handelsketen vanwege haar strategische locatie. Deze haven, centraal gelegen in de Maharashtra-regio, staat bekend om haar uitgebreide faciliteiten en diensten die bijdragen aan de efficiënte doorvoer van goederen wereldwijd.

Moderne ontwikkelingen hebben de haven van Mumbai getransformeerd tot een vooruitstrevende en geavanceerde haven met meerdere ligplaatsen, inclusief gespecialiseerde diepwaterfaciliteiten. Met een indrukwekkende capaciteit om jaarlijks meer dan tientallen miljoenen TEU’s te verwerken, staat het vooraan in de afhandeling van containerladingen, stukgoed en vloeibare lading.

 

Importeren uit Mumbai

De haven van Mumbai is uitstekend verbonden met India’s omvangrijke netwerk van spoorwegen, snelwegen en luchtroutes, wat het een ideale keuze maakt voor export naar Europese landen, waaronder Nederland. Deze haven beschikt over geavanceerde technologieën en infrastructuur die zijn ontworpen om de doorvoersnelheid te optimaliseren en de wachttijden voor zowel inkomende als uitgaande schepen te minimaliseren. Het beschikt over een van de meest geavanceerde geautomatiseerde containerterminals ter wereld, die jaarlijks miljoenen TEU’s kan verwerken met behulp van de nieuwste laad- en losapparatuur.

 

Ademar B.V.

Ademar is al sinds 1981 actief als expediteur in Rotterdam en expert in het importeren van goederen uit India naar Nederland. Wij begeleiden de expeditie en het transport van containers, stukgoederen en bulkgoederen over zee en lucht. Daarnaast nemen we alle douaneformaliteiten van u over en zorgen we ervoor dat uw lading netjes aankomt op de plaats van bestemming.

 

Onze havenwerkzaamheden omvatten onder andere:

  • Het inspecteren van eventuele beschadigingen tijdens het vervoer van uw goederen.
  • Controleren van de hoeveelheid goederen bij vertrek en aankomst.
  • Douaneformaliteiten, waaronder het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het afdragen van invoerrechten en het aanmelden van uw goederen.
  • Handmatig lossen van uw zeecontainer.

 

Meer informatie en prijsindicatie

Bent u geïnteresseerd in het importeren van goederen vanuit de haven van Mumbai naar de haven van Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen of Antwerpen? Bij Ademar leveren we maatwerk en zoeken we naar de meest gunstige oplossing op basis van uw behoeften.

De prijzen voor het importeren vanuit Mumbai zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de drukte in de havens, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de actuele brandstofprijzen. Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Mumbai port India

Haven Mumbai India