De haven van Keelung, strategisch gelegen aan de noordoostkust van Taiwan, is een vitale schakel in de maritieme handelsnetwerken die Oost-Azië verbinden met de rest van de wereld. Als poort tot Taiwan, staat deze haven bekend om zijn cruciale rol in de internationale scheepvaart, dankzij de nabijheid van belangrijke scheepvaartroutes en zijn geavanceerde logistieke capaciteiten. Door de jaren heen heeft Keelung zich ontwikkeld tot een hub van bedrijvigheid, ondersteund door moderne faciliteiten, efficiënte dienstverlening en een sterke verbinding met het nationale transportnetwerk van Taiwan. Deze kenmerken maken de haven van Keelung niet alleen een essentiële speler in de regionale economie, maar ook een aantrekkelijk punt voor internationale handel en transport.

 

Importeren uit Keelung

De efficiënte integratie van de haven met Taiwan’s nationale vervoersnetwerk, inclusief wegen, spoorwegen en de nabijgelegen luchthavens, biedt een solide fundament voor export naar Europese en Noord-Amerikaanse bestemmingen. Keelung benut state-of-the-art technologieën en beschikt over uitgebreide infrastructuur om de doorlooptijden te minimaliseren en de afhandeling van goederen te stroomlijnen, waardoor de haven uitblinkt in snelheid en betrouwbaarheid.

 

Ademar’s rol in import vanuit Keelung (Taiwan)

Sinds de oprichting in 1981 heeft Ademar zich gevestigd als een toonaangevende expediteur in Rotterdam, gespecialiseerd in het importeren van producten uit de haven van Keelung naar Nederland. Wij bieden een volledig spectrum aan expeditie- en transportdiensten voor containers, stukgoed en bulkvrachten over zee. Onze expertise omvat ook de complete douaneafwikkeling, zodat uw zending veilig, efficiënt en zonder vertraging op de bestemming arriveert.

 

Onze haven werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het controleren van eventuele beschadigingen tijdens het vervoer van uw goederen.
  • Controle van de hoeveelheid goederen die aanwezig zijn bij het moment van vertrek en het moment van aankomst.
  • Douane formaliteiten zoals het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het afdragen van invoerrechten en het aanmelden van uw goederen.
  • Het handmatig lossen van uw zeecontainer.

 

Meer informatie & prijsindicatie

Heeft u interesse in het importeren van goederen vanuit de haven van Keelung (Taiwan) naar de haven van Rotterdam? Bij Ademar leveren we maatwerk en zoeken we voor u naar de meest gunstige oplossing op basis van uw benodigdheden. De prijzen voor het vervoeren van zeecontainers vanuit Keelung zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de drukte in de havens, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de huidige brandstofprijzen. Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

 

Keelung port Taiwan

Importeren Haven Keelung Taiwan