Importeren uit Kaohsiung

De haven van Kaohsiung, gelegen in het zuiden van Taiwan, speelt een onmisbare rol in de internationale handel, met name voor het importeren van producten naar wereldwijde markten. Als een van de grootste containerhavens ter wereld, staat Kaohsiung bekend om zijn efficiëntie en vermogen om een divers scala aan goederen te verwerken, waaronder elektronica, textiel en industriële componenten. Deze haven fungeert als een belangrijk doorvoerpunt dat niet alleen de economische groei in Taiwan stimuleert, maar ook als een cruciale schakel dient voor bedrijven wereldwijd die streven naar kwalitatief hoogwaardige en diverse producten. Door de strategische ligging en geavanceerde logistieke capaciteiten biedt Kaohsiung een sterke basis voor efficiënte internationale handelsstromen, waardoor het een sleutelhaven is in de Aziatische-Pacific regio.

 

Ademar’s rol in import vanuit Kaohsiung (Taiwan)

Sinds de oprichting in 1981 heeft Ademar zich gevestigd als een toonaangevende expediteur in Rotterdam, gespecialiseerd in het importeren van producten uit de haven van Kaohsiung naar Nederland. Wij bieden een volledig spectrum aan expeditie- en transportdiensten voor containers, stukgoed en bulkvrachten over zee. Onze expertise omvat ook de complete douaneafwikkeling, zodat uw zending veilig, efficiënt en zonder vertraging op de bestemming arriveert.

Onze haven werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het controleren van eventuele beschadigingen tijdens het vervoer van uw goederen.
  • Controle van de hoeveelheid goederen die aanwezig zijn bij het moment van vertrek en het moment van aankomst.
  • Douane formaliteiten zoals het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het afdragen van invoerrechten en het aanmelden van uw goederen.
  • Het handmatig lossen van uw zeecontainer.

 

Meer informatie & prijsindicatie

Heeft u interesse in het importeren van goederen vanuit de haven van Kaohsiung (Taiwan) naar de haven van Rotterdam? Bij Ademar leveren we maatwerk en zoeken we voor u naar de meest gunstige oplossing op basis van uw benodigdheden. De prijzen voor het vervoeren van zeecontainers vanuit Kaohsiung zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de drukte in de havens, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de huidige brandstofprijzen. Neem vrijblijvend contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan voor een prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

 

Kaohsiung port Taiwan

Haven Kaohsiung Taiwan