Zeecontainer transportprijzen

Wilt u een zeecontainer vervoeren vanuit of naar de havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen of Vlissingen? Dan bent u bij Ademar aan het juiste adres. Voor zeecontainer transport van en naar, (bijna) iedere uithoek ter wereld. Met onze jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van agentschappen wereldwijd, kunnen wij het vervoer naar de haven vanwaar uw container wordt ingeladen tot de aankomst in de haven van bestemming compleet voor u verzorgen.
Als volwaardig expediteur voor de havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Vlissingen kunnen wij ook alle douane formaliteiten voor u afhandelen. Daar heeft u verder geen omkijken meer naar!

Snel en kostenefficient transport per schip

Of u nu eenmalig iets wilt laten verschepenĀ of regelmatig ladingen per zeecontainer of pallet wilt laten vervoeren, wij vinden voor u de meest efficiĆ«nte oplossing. Door ladingen slim te combineren kunnen wij tevens op het vervoer van zeecontainers voor u besparen.
Wilt u weten wat de kosten zijn om uw lading per zeecontainer te vervoeren? Neem dan contact met ons op.
Iedere vervoer is maatwerk en door te luisteren naar uw wensen kunnen wij samen met u de juiste methode bepalen. Ademar verscheept voor zowel de professional als de particulier. Dus ook als u geen enkele ervaring hebt kunt u gebruik maken van onze diensten.


Vrijblijvende offerte voor zeecontainer / pallet vervoer?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeecontainer transport of weten wat de kosten zijn voor het verschepen van een container of pallet?
Neem contact met ons op en wij staan u zo snel mogelijk te woord.