Zeecontainer transport wereldwijd

Van en naar de havens van Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam

Wilt u een zeecontainer vervoeren vanuit of naar de havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen of Vlissingen? Dan bent u bij Ademar aan het juiste adres. Voor zeecontainer transport van en naar, (bijna) iedere uithoek ter wereld. Met onze jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van agentschappen wereldwijd, kunnen wij het vervoer naar de haven vanwaar uw container wordt ingeladen tot de aankomst in de haven van bestemming compleet voor u verzorgen.

Als volwaardig expediteur voor de havens van Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Vlissingen kunnen wij ook alle douane formaliteiten voor u afhandelen. Daar heeft u verder geen omkijken meer naar!

 

Zeecontainer transport prijzen

Of u nu eenmalig iets wilt laten verschepen zoals een auto of motor of regelmatig ladingen per zeecontainer wilt laten vervoeren, wij vinden voor u de meest efficiënte oplossing. Door ladingen slim te combineren kunnen wij tevens op het vervoer van zeecontainers voor u besparen.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw lading per zeecontainer te vervoeren? Neem dan contact met ons op.
Iedere vervoer is maatwerk en door te luisteren naar uw wensen kunnen wij samen met u de juiste methode bepalen. Ademar verscheept voor zowel de professional als de particulier. Dus ook als u geen enkele ervaring hebt kunt u gebruik maken van onze diensten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Transport vanuit de havens van Antwerpen, Rotterdam, Amsterdam en Vlissingen

Wanneer uw zeecontainer is aangekomen in de haven kunt u ervoor kiezen om zelf het transport naar uw eindlocatie te regelen of u kunt de volledige afhandeling door ons laten verzorgen. Hiervoor maken wij gebruik van de volgende transportmiddelen die wij afhankelijk van uw situatie in kunnen zetten:

  • Zeecontainer transport per spoor: Voor bestemmingen die sneller of gemakkelijker per spoor bereikt kunnen worden maken wij gebruik van het nationale maar ook het internationale spoorweg netwerk.
  • Vervoer per binnenvaartschip: Moet uw zeecontainer verder landinwaarts? Ademar heeft een uitstekend netwerk van binnenvaartschippers die uw lading op vrijwel iedere, per water te bereiken, locatie kunnen afleveren.
  • Containervervoer over de weg: De meest voorkomende vorm van transport is per vrachtwagen. Wij zorgen ervoor dat uw zeecontainer zowel nationaal als internationaal op de plek van bestemming aankomt.

 

Vrijblijvende offerte voor zeecontainer vervoer?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeecontainer transport of weten wat de kosten zijn voor het verschepen van een container?

Neem contact met ons op en wij staan u zo snel mogelijk te woord.