U gaat starten met importen uit China of u importeert / exporteert al uit China?

Ademar verzorgt voor zowel (kleine) startende ondernemers met bijvoorbeeld een webshop, winkel of handel de import van hun goederen. Daarbij zorgen wij dat uw goederen vanuit de haven van herkomst aankomen in de havens van Rotterdam, Amsterdam of Antwerpen. Niet alleen regelen wij voor u het vervoer, maar als expediteur regelen wij voor u ook alle belastingformaliteiten en andere papieren die nodig zijn om uw goederen te importeren. U goederen tijdelijk opslaan of bij u voor de deur afleveren? Dat verzorgen wij graag.

Start u net met importeren? Wij beantwoorden graag iedere vraag voor u en helpen wij u met uw eerste stappen.

 

Vervoer per zeevracht

Een uiterst kostenefficiëntie en flexibele manier van verzenden is verzending per zeevracht. Door ladingen op een slimme manier te combineren kunnen wij enorm kostenbesparingen voor u realiseren. Wij houden rekening met vraag & aanbod en de koers van de dollar om voor u het meest efficiente moment van vervoeren te bepalen.

 

Als douane expediteur nemen wij u graag alle zorg uit handen

Als expediteur ontzorgt wij u op alle vlakken en kunnen u adviseren over de goedkoopste of wellicht de meest efficiëntste vervoersmethode. Daarnaast zorgen wij voor alle handelingen die komen kijken bij het importeren van uw goederen, zoals het inklaren. Inklaren wil zeggen dat de expediteur zorgt voor het betalen van de invoerrechten etc. waardoor uw goederen in het economisch verkeer gebracht mogen worden.

 

Opslag en aflevering

Moeten uw goederen (tijdelijk) worden opgeslagen? Voor ieder type goederen hebben zij de juiste opslaglocatie. Periodiek kan er voor u gecontroleerd worden of alle goederen ook nog daadwerkelijk aanwezig zijn, de zogenaamde voorraadadministratie. Of wilt u de goederen afgeleverd hebben bij uw bedrijf of huis? Dan verzorgen wij het transport voor u.

 

Wilt u starten met importeren uit China of heeft u een vraag over het importeren van goederen?

Ademar BV heeft ruim 34 jaar ervaring met het importeren van goederen, producten en bulk. Van klein MKB, multinationals of een specialistisch product zoals hout, overal hebben wij de juiste oplossing voor. Deze kennis delen wij graag met u. Heeft u een vraag over import of export? of wilt u eens kijken of wij goedkoper of efficiënter zijn in het importeren van uw product? Schroom dan niet en bel ons op telefoonnummer +31(0)10 429 96 00 of neem contact met ons op per mail.

Ademar is de expediteur voor de volgende havens;

  • Haven van Antwerpen
  • Haven van Rotterdam
  • Haven van Vlissingen
  • Haven van Amsterdam

Informatie / offerte?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Een vrijblijvende offerte?
Stuur ons een mail of bel ons en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.