De haven van Shenzhen is een van de grootste havens in China. Het heeft een uitstekend ontwikkelingspotentieel en is een van de drukste havens ter wereld. De haven is de op twee na grootste containerhaven ter wereld als we kijken naar de TEU. Shenzhen is een havenstad in de Chinese provincie Guangdong, ten zuiden van de Parelrivierdelta. Wat betreft internationale handel is Shenzhen een van de belangrijkste havens van China.

 

 

 

 

Importeren uit Shenzhen

De haven is de thuisbasis van meer dan 40 rederijen, die ongeveer 130 internationale containerlijnen hebben geopend. Er zijn 230 internationale vracht routes die door de haven van Shenzhen reizen en de haven is verbonden met 300 havens in meer dan 110 landen. Er zijn ongeveer 100 magazijnbeheerders aan het werk, 80 organisaties die zeevracht diensten aanbieden en meer dan 2.000 transportbedrijven in de haven. De jaarlijkse overslagcapaciteit wordt geschat op 194,9 miljoen ton en 18,91 TEU. Op langere termijn is Shenzhen van plan zes extra havens te bouwen om verbinding te maken met de haven van Hong Kong.

 

Ademar is een Rotterdamse expediteur en heeft sinds 1981 ervaring met het importeren van artikelen uit China naar Nederland. Zo verzorgen wij de verscheping van containers, stukgoederen en bulkgoederen over zee. Bovendien regelen we alle douanevereisten en garanderen we dat uw product veilig op de plaats van bestemming aankomt.

 

 

 

 

Onze haven werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 

    • Het inspecteren van uw producten op schade tijdens het transport.
    • Controle van de hoeveelheid goederen aanwezig op het moment van vertrek en aankomst.
    • Douaneprocedures zoals het opstellen van de juiste invoerdocumenten, het betalen van invoerrechten en het registreren van uw artikelen.
    • Het handmatig lossen van uw zeevracht.

 

 

 

 

Meer informatie & prijsindicatie 

Wilt u goederen importeren vanuit de haven van Shenzhen naar de haven van Rotterdam? Ademar levert maatwerk en zoekt naar de beste optie voor u, afhankelijk van uw wensen. De tarieven voor zeecontainers vanuit Shenzhen worden bepaald door verschillende factoren, waaronder haven congestie, de mogelijkheid om ladingen te combineren en de huidige brandstofprijzen. Bel vrijblijvend met onze specialisten of dien een offerte-aanvraag in voor een prijsopgave.

 

Shenzhen port

Shenzhen port