Expediteur voor de haven van Amsterdam

Met ruim 35 jaar ervaring als expediteur in de Amsterdamse haven weten wij voor onze klanten de beste prijzen te onderhandelen en het efficiëntst te vervoeren. Ooit gestart als specialist in het vervoer van hout en houten meubelen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een all-round expediteur die uw goederen van een naar ieder lokatie ter wereld kan verschepen. Of het nu gaat om machines, scheepsmotoren of een halve pallet met bergkristallen, wij vinden altijd de beste oplossing om uw lading te vervoeren.

Zeecontainer vervoer voor zowel MKB als startende ondernemers

Veel van onze vaste klanten bestaan uit MKB bedrijven waarbij we goederen verschepen in zeecontainers, gedeelde zeecontainers, pallets of losse lading. Daarnaast helpen wij, met onze kennis van expeditie, graag ondernemers die starten met het importeren / verschepen van goederen. De grote van de lading maakt hierbij niet uit. Omdat er bij het importeren of verschepen van goederen veel komt kijken staan wij de ondernemer met raad en daad terzijde waarbij wij een hoop werk uit handen kunnen nemen.

Ophalen van ladingen in Amsterdam

Voor het ophalen van ladingen maken wij gebruik van ons netwerk van transporteurs en koeriers of onze klanten regelen zelf het vervoer naar de haven van Amsterdam. Als expediteur zorgen wij ervoor dat alle douaneformaliteiten geregeld zijn, de lading is gecontroleerd en de lading aan het schip wordt aangeboden.

De haven van bestemming

Zijn uw goederen aan gekomen in de haven van bestemming? Dan zorgen wij ervoor dat een lokale agent uw lading controleert, de douaneformaliteiten worden afgehandeld en uw goederen worden afgeleverd, opgeslagen of worden aangeboden aan uw eigen vervoerder. Ook werkzaamheden zoals het (handmatig) lossen van containers en voorraadadministratie behoren tot ons takenpakket.

Kosten voor het verschepen van zeecontainers van en naar Amsterdam

Kosten voor het verschepen van zeecontainers zijn van veel factoren afhankelijk. Denk hierbij aan brandstofprijzen, aanbod op de wereldmarkt en de mogelijkheid om uw lading te combineren met andere ladingen. Ademar levert maatwerk en zoekt aan de hand van uw wensen en eisen uit wat voor u de beste opties zijn waarbij wij voor u de beste prijzen onderhandelen.

In onderstaand blok heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of om meer informatie op te vragen.

Offerte / Informatie voor zeecontainer verschepen naar Amsterdam?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zeecontainer transport of weten wat de kosten zijn voor het verschepen van een container van of naar de haven van Amsterdam?

Klik op onderstaande knop en wij staan u zo snel mogelijk te woord. Het verplicht u tot niets!