Houten meubels importeren per zeecontainer

Hout is een bijzonder, maar ook een erg kwetsbaar product om te verschepen. Weersinvloeden, zoals warmte en vocht hebben invloed op de werking van hout. Hout is daarom geen product wat je kunt verschepen zonder de juiste expertise.
Dankzij opgebouwd kennis die wij door de jaren heen hebben opgebouwd omtrent hout durven wij te stellen dat wij de absolute specialist zijn als het om het vervoer van hout en houten meubels gaat, zowel over weg als over water.

 

Douaneformulieren en document bij het importeren van houten meubels

De regels voor het importeren van houten meubels zijn streng. De juiste documenten moeten bij de meubels aanwezig zijn.
Ook de aangifte moet geregeld worden en douaneformaliteiten moeten worden afgehandeld.
Ademar kan alle formulieren en douaneformaliteiten voor u afhandelen.

 

Opslag en transport van houten meubels

Veel van de houten meubels die we importeren uit Azië en Zuid-Amerika worden verscheept naar de havens van Rotterdam of Antwerpen.
Vanuit daar worden de houten meubels vervoert naar uw lokatie per binnenvaartschip of per vrachtwagen. Maar het kan ook zijn dat u uw houten meubels tijdelijk wilt opslaan. In Rotterdam en Antwerpen bevinden zich diverse specialistische opslaglocaties waar wij uw meubels kunnen onderbrengen. In deze meubelopslag wordt gezorgd voor de juiste vocht en warmtegraad zodat uw houten producten in de best mogelijke conditie blijven.

 

Controle & Voorraad administratie

Als uw meubels tijdelijk moeten worden opgeslagen kunnen wij de ladingcontrole voor u uitvoeren en zorgen voor een kloppende voorraadadministratie. Ook tussentijdse controles en steekproeven behoren tot de mogelijkheden.

Weten wat het importeren van houten meubels kost?

Om een inschatting te kunnen maken van de kosten voor het verschepen van uw houten meubels hebben wij wat gegevens van u nodig.
Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.
U krijgt dan van ons gratis advies en een vrijblijvende offerte.

Houten meubel import
naar de volgende havens;

  • Port of Antwerp
  • Port of Rotterdam
  • Port of Vlissingen
  • Port of Amsterdam