Inklaren van goederen en andere douane expediteur werkzaamheden

Ademar verzorgt sinds 1981 alles rondom het verschepen, laden en lossen van zeecontainers, goederen en ladingen. Er komt bij het importeren en exporteren van goederen een hoop kijken, zoals het inklaren van goederen, controle van ladingen en het afhandelen van douaneformaliteiten. Kortom zaken die wij als douane expediteur graag voor u uit handen nemen.

Inklaren kunnen wij voor u verzorgen in de havens van; Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen en Vlissingen.

Waarom zou u een douane expediteur inschakelen?

Bij het exporteren en importeren komen de nodige formulieren en fiscaliteiten kijken. Zaken die u makkelijk over het hoofd ziet. Daarnaast kunnen wij ook voor u uitzoeken wat voor u de voordeligste route is en zorgen voor de afdracht van invoerrechten zodat u hier niet op hoeft te wachten.

Onze diensten

Inklaren van goederen

Bij het inklaren van goederen zorgen wij voor de afdracht van invoerrechten en andere heffingen. Op het moment dat deze zijn afgedragen mogen uw goederen deelnemen aan het ‘vrije verkeer’ in de EU.

Douane-zaken en formulieren

Voor zowel het verschepen als importeren van goederen zorgen wij voor de afhandeling van douane-zaken en de juiste vrachtbrieven. Hierdoor loopt uw zending geen vertraging op en weet u dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet.

(Tijdelijke) opslag en overslag

Voor ieder type lading hebben wij de juiste opslag. Zo hebben wij naast de opslag van Zeecontainers ook opslag voor Hout en houtproducten die we beschermen tegen teveel vocht. Ook voor de overslag van uw lading hebben wij de juiste middelen in huis, van handmatig tot machinaal, om dit voor u te verzorgen.

Wij onderhandelen voor u de beste prijs

In ons 30-jarig bestaan hebben wij groot netwerk opgebouwd van leveranciers in de havens van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Daardoor zijn we in staat om op diverse vlakken scherp in te kopen. Ook door het slim combineren van ladingen besparen wij voor u op de kosten.

Ervaar onze persoonlijke aanpak en vraag een vrijblijvende offerte

Bij Ademar is onze persoonlijke benadering wat ons onderscheid. Wij kennen onze klanten door- en door en zoeken samen met hen naar de beste oplossing. Wij werken zowel voor particulieren, beginnende bedrijven alsmede gevestigde ondernemingen.

Bij Ademar krijgt u altijd een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht.
Probeer het zelf en vraag een offerte aan.

Uw douane expediteur voor de volgende havens;

  • Haven van Antwerpen
  • Haven van Rotterdam
  • Haven van Vlissingen
  • Haven van Amsterdam

Informatie / offerte?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Een vrijblijvende offerte?
Stuur ons een mail of bel ons en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.