Uw motor verschepen?

Wij nemen u de complete zorg uit handen!

 

Motor verschepen

Stel u heeft uw droommotor gevonden in het noorden van Amerika. Met de huidige middelen is bezichtigen en betalen een fluitje van een cent. Maar hoe kunt u uw motor verschepen en zorgt u ervoor dat uw motor in de haven komt met de juiste papieren? En hoe zorgt u ervoor dat u een bewijs in handen heeft die aangeeft wat de staat van uw motor was bij het inladen en bij het uitladen? Zodat u eventuele beschadigingen bij uw verzekering kunt claimen. Om uw motor te verschepen zijn er meerdere zaken die goed geregeld moeten worden.

Inladen en afleveren tot in de puntjes verzorgt

Ademar B.V. kan het complete traject voor u verzorgen van het inladen van de motor tot het afleveren van de motor bij u voor de deur of andersom van uw deur tot iedere gewenste locatie ter wereld. Daarbij verzorgen wij ook alle douaneformaliteiten en controles.

Dit kan Ademar voor u betekenen:

  • Voor elke wens en ieder budget hebben wij een oplossing
  • Advies op maat voor wat betreft de meest efficiënte of goedkoopste oplossing om uw motor te verschepen
  • Persoonlijke betrokkenheid in de vorm dat u bij ons een vast aanspreekpunt heeft.
  • Ook de nodige douaneformaliteiten regelen wij voor u. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welke documenten er per land nodig zijn.
  • Ophalen en afleveren van uw motor op bijna iedere locatie ter wereld.
  • Via onze partners kunnen wij ervoor zorgen dat uw motor verzekerd is tegen bijvoorbeeld transportschade. Inspectie tijdens het inladen en uitladen hoort tot ons takenpakket en dient al bewijs voor de verzekeraar mocht er iets met uw motor gebeuren tijdens het vervoer.

Aandacht voor uw motor

Of het nu gaat om het verschepen van grote partijen motoren, het per zeecontainer vervoeren van individuele motoren zoals een zeldzame klassieke motor, uw nieuwe Harley-Davidson of het verschepen van motoren van uw motorclub naar Finland voor een tourtocht, Ademar BV behandelt uw voertuig met de grootste zorg en zorgt voor tijdige aflevering.

Kosten motor verschepen

Weten wat het kost om uw motor te verschepen per zeecontainer?
Vraag om een vrijblijvende offerte en u krijgt van onze z.s.m. een prijsopgaaf en een persoonlijk advies.

Copyright foto: Roberto Severo